Yogakinderfeestjes

Weet je nog niet wat je wil doen op je verjaardag? “geef een kinderyogafeestje”

Ik organiseer ook yogakinderfeestjes in thema’s die bij de jarige passen, bijvoorbeeld vlinders, sterren, helden, beestenboel, feeën, de zon, oerwoud, edelstenen. Dit thema wordt in een yoga-avontuur verwerkt. We gaan aan de slag met fantasie, creativiteit en zorgen voor ontspanning en plezier. Je droomt weg bij een verhaal of geleide meditatie. We kunnen oefeningen doen voor kracht, balans, expressie, evenwicht, we kunnen knutselen, tekenen, dansen, bewegen, zingen en/of de natuur ervaren.

De kosten voor een yogakinderfeestje zijn € 70,00 voor 1,5 uur voor 8 kinderen. Meestal wordt op een verjaardag eerst wat tijd voor wat lekkers en cadeaus uitpakken ingepland en daarna 1,5 uur voor kinderyoga. En daarna weer een afsluiting. Kosten voor eventueel extra gewenste benodigdheden, meer deelnemers of een langer yogafeestjes komen er nog bij.

Het yogafeestje kan bij je thuis georganiseerd worden, in de woonkamer of in de tuin bij mooi weer. Of in een afgehuurde ruimte of op het strand of in het bos bij goed weer. Maar het kan ook in mijn yogaruimte in Rhenen.

Neem voor meer informatie over yogakinderfeestjes contact met mij op.